3/23/2013

42- kaikest selvii jotenkin ja kaiken tän jälkeen ollaan vahvempii jotenkin


heei! tulin nopeesti kirjottaa tänne ku kävin äsken ottaa pari kuvaa ja laitoin kännykästäki muutaman. eilen vietettii tyttöjeniltaa satulla lauran,satun ja empun kans. sinne ois pitäny tulla enemmänki porukkaa, muttaku ne ei päässy nii mennää uuellee tänää! pitkästä aikaa taas koko viikonlopun oon ollu kavereitten kans ja sitte maanantaina koulussa pitäis yrittää pysyä hereillä.. 

maanantaina me lähetää ilmasutaidon ryhmän kans kuuttiin, mennää sinne leikkimää ja tekemää kaikkia juttuja mitä ollaa ilmasutaidossa opittu! mulla on synttäritki keskiviikkona ja viikonloppuna pitäs viettää meijän synttäreitä, mutta ei oo vieläkää keksitty että minne mentäs :-D onneksi päästää pariksi päiväksi lomalle torstaina pääsiäisen kunniaks, sitä enne käyää musiikinryhmän kans meijän koulun kirkossa laulelee pari laulua.
 nyt lähen kohta satulle päin, toivottavasti tää ilta menee niinku pitäski!


perjantaina lähettii liikuntatunnilla hiihtämään, sitä en ois kyllä vapaa-ehtosesti tehny, mutta ku vaa pari tyttöö lähti hiihtää nii lähin sitte satun ja lauran kans hiihtelee ylipienillä monoilla. hiihettii varmaa vähä yli kilometri, ja sitte saatiinki mennä koululle onneksi...! ja siinä sitte oliki tän talven hiihot. 

ps. niitä kuvapostauksen aiheita saa laitella. 


heiheei, pitäkää hauska lauantai :-)!

5 kommenttia:

  1. Elina! Tää sun blogi on ihan sikahyvä. :) Oot niin kaunis ♥
    ps. Pittää nähää! ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sohviii! kiitti hirveeesti ihana <3 nii pitää!:)

      Poista
  2. oot tosi nätti :) !
    > http://aurorasveera.blogspot.fi/

    VastaaPoista