6/16/2013

49- rippikoulu ohi!


nyt on ripari käyty loppuun, tänää oli konfirmaatio ja saatii rippikoulu todistukset. sen jälkee tuli käymää sukulaisia kylässä, sain niiltä lahjaksi koruja, rahaa ja tosi paljo kukkia! 


tosi ärsyttävää aatella, että tuo oli nyt viimenen hetki ku oltii yhessä tuon koko porukan kans. kuitenki riparista jäi mulle ja varmasti kaikille muillekki aivan ihana muisto jota en varmasti ikinä tuu unohtamaa! 
sain älyttömän paljo uusia kavereita, joista osasta tuli mulle tosi läheisiä ja haluan viettää iha ehottomasti vielä aikaa niitten kans! 
ripari oli ihan varmasti yks mun parhaista kokemuksista, ja siitä iso kiitos ihan jokaikiselle meijän riparilaiselle, isosille ja työntekijöille!


8 kommenttia:

  1. Elina oot hirmu nätti <3

    VastaaPoista
  2. ihana mekko sulla ja muutenki oot tosi kaunis! koita postata useammin koska nämä sun postaukset on aivan mahtavia :)

    VastaaPoista
  3. mistä ostit/tilasit sun rippimekon? mikä koko ja paljo makso? tosi kiva! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. spirit storesta ostin, XS koko ja makso vissii alle neljäkymppiä! :) kiitti!

      Poista
  4. mua mietityttää rippikoulu :D ku säähän olit siellä leirillä,nii pitikö siellä opetella ne 10 käskyä ja muita semmosia?? oliko niistä kokeet? pääseekö niistä läpi vaikka ei ossaiskaa? oliko siellä muutenki millasta? niinku vapaa-aikaa ollenkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei kannata mietiä!! siellä oli iha sairaan mukavaa! ja piti opetella eikä ne ollu ees hankalia vaikka itekki mietin eka, ja oli kokeet mut ei mitenkää sellaset kauhee vakavat, että niitä sai uusia nii paljo että pääsi läpi :D ja nii oli paljo kavereita ja oli vapaa-aikaa ja muutenki iha huippua! :)

      Poista